Fair fashion, fair choice!

Lieve vrienden, bekenden en (trouwe) klanten van dweezilsfriend®. Het is tijd om definitief af te sluiten.
 
Op persoonlijk vlak is er een nieuw intensief werkgerelateerd tijdperk ontstaan, waardoor ik geen tijd meer heb mijn label voort te zetten. Met een goed en voldaan gevoel haal ik dweezilsfriend® dan ook vanaf vandaag uit de lucht.

Dankjewel voor het vertrouwen, het plezier en de leuke gesprekken die we hebben gehad. Over duurzaamheid, bamboe & eucalyptushoutpulp en uiteraard niet te vergeten... over katten. Dankjewel aan alle verkooppunten die zo in mijn label geloofden dat ze het inkochten voor in hun winkels. Dank alle leveranciers en zeefdrukkers, ik was niet altijd jullie makkelijkste klant????.

Een speciaal woord van dank voor:
Ronald Joore, - mijn man, maatje en sparringspartner die vanaf moment 1 heeft geloofd in dweezilsfriend®.
Edith Raaijmakers - mijn 'partner in crime' op de meeste markten en events. Wat hebben we veel gelachen, gepraat, geklaagd en geleerd van elkaar. We zien elkaar nu niet meer, maar je zit foreverrrrr in mijn??. Jij bent ondertussen met Gwoonhandig ook een fantastisch nieuw pad in geslagen.
Angélique Bongaerts, Rieneke Steeghs, & Rob Van de Wiel - wat een verrijking om jullie te hebben leren kennen.
Jez van Ams - hoewel onze wegen elkaar al een tijdje niet meer kruisen, wat hebben we een toptijd gehad met elkaar??!
Joke Bom & Sjoerd Roorda van WatMooi, wat heb ik ontzettend veel van jullie geleerd????!
Merianka Lesage - wat hebben we veel gespard en gebrainstormd samen, zo tof die gezamenlijke ambitie!
Emiel van der Logt - Thx lieve Miel, voor alles!

Dank aan mijn fantastische stagiaires, die stuk voor stuk voor me werkten alsof ze op de payrol stonden. Lotte Fidder, Eleanore Boel, Chanice de Lely, Renate Lutt, Evi Ossenblok, Jasper van Terheijden, Manon Schraver, Femke van Wijngaarden, VH Ilhamm & Janneke Bastiaansen. Wat zijn jullie enorm gegroeid in jullie 'zijn' en wat ben ik er trots op dat ik voor een klein gedeelte onderdeel heb uit mogen maken van jullie groei naar volwassenheid.

Dank aan mijn dweezilsfriend®-designers Bjorn Smits, Nathalie Faber-Kokke, Ivo Jansen, Claire van Meeteren, Roy van der Heijden, Detmer Verburg, Benjamin Scheltema, Bob Martens & gastdesigners Tatum Dagelet & Lies Goemans. Zonder jullie geen poezen-designs en geen donaties voor de poezen op de De Poezenboot.

Dank aan mijn dweezilsfriend®-modellen Rosalinde Kikstra, Bo van de Merbel-Suijkerbuijk, Benjamin Groenewoud, Mica De Boer, Steffi Stadhouders & Lotte Meelkop. Allen professioneel gefotografeerd door m'n liefste vriendin Gitta Matthijssen. Zonder jullie geen beeld, geen exposure en uitstraling naar buiten toe. De shoots waren geweldig om te doen!

En als laatste dank voor mijn lieve pa en ma en mijn schoonvader, die heel wat dagen en nachten hebben opgepast op César als Ronald en ik weer eens bepakt en bezakt voor een aantal dagen op pad gingen richting festival of beurs.

Vanaf nu ben ik officieel poezen-tshirt-af. Het is goed, het is klaar.
Dag shirts, dag poezen, dag bamboe, het was een waar genoegen ??.

Liefs, Vivian Joore
Bergen op Zoom, 26 februari 2020

Ps. op zoek naar een ander duurzaam en super tof label? Check www.supershirt.net of www.fuuki.nl

.

 

Wij versturen met TNT Post
Betalingsmogelijkheden

Warning: mysqli_close() expects exactly 1 parameter, 0 given in /home/dweezilsfriend/public_html/site/index.php on line 1109